Ora de Mediaș
Știri în direct

Crima de la Mediaș – Tânărul ucis a murit sub ochii tatălui său

Crima de sâmbătă noapte dintr-un club din Mediaș a șocat întreaga țară, cu atât mai mult cu cât cel care l-a ucis pe tânărul de 25 de ani fusese eliberat din închisoare în urma recursului compensatoriu. Ajunsese  acolo tot după o crimă. Noi detalii ies la iveală după ce criminalul a fost arestat. 

În imaginile care au surprins momentul crimei, după ce agresorul înfige cuțitul în victima sa se pate observa cum face un semn cu mâna care poate fi interpretat ca ”treaba e făcută”. Semnul este adresat cuiva care se află într-o mașină parcată lângă gardul clubului. Când agresorul se întoarce, șoferul îi face mai multe semne cu farurile.

Scandalul a pornit din club, acolo unde 9 persoane au intrat să îi ceară socoteală lui Marius Rusu. LA un moment dat acesta a scos un cuțit cu care i-a amenințat pe ceilalți. Deși, conform unor surse, localul are pază, agresorul a intrat în club având baioneta asupra lui.

VEZI AICI IMAGINI DIN CLUB

A murit sub ochii tatălui

Faghiura Marius Andrei, tânărul de 25 de ani ucis, și-a dat duhul sub ochii tatălui său. Acesta, împreună cu ceilalți opt tineri au intrat în club pentru a-i cere socoteală lui Marius Rusu. după ce tânărul a fost înjunghiat a murit chiar sub ochii tatălui. Martorii spun că acesta a jurat răzbunare pentru moartea fiului său.

Se pare însă că scandalul dintre cei doi- victima și agresor- este mai vechi, pentru că agresorul ar fi fost chemat la Mediaș special pentru a se răzbuna pe tânărul de 25 de ani.

Convorbire din arest

AFLĂ AICI DETALII DE LA ARESTARE

Marius Rusu a fost arestat a doua zi după crimă. Cel puțin ciudat este însă faptul că duminică seara, într-o benzinărie din Mediaș, unul dintre prietenii lui a fost văzut în timp ce vorbea cu Marius Rusu printr-un apel video. Acesta se afla deja în arestul IPJ, convorbirea având loc în jurul orei 20:30- 21. Agresorul ar mai fi avut de stat în închisoare 6 ani pentru omor dacă nu ar fi fost eliberat în urma recursului compensatoriu.

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

  1. Loading...
  2. Daniela Tiuc spune

    Si ce rost are ca publicați anunțul asta pe facebook sau la Stiri ori cum lumea tot pe dragnea osa al aleaga pentru o punga de alimente ce rost are sa vorbim de schimbarea romaniei mulți se bat in piept ca vezi doamne cine sunt ei si tot pe dragnea (psd) ai aleg suntem un neam de tot rahatul.
    Nimanui nui pasa ca alți mor nevinovați iar uni chiar daca fură milioane sau omoara copii sau oameni tot in libertate sunt si au de toate am ajuns o tara de cacat unde criminali sunt liberi!!!!!