Ora de Mediaș
Știri în direct

Crima din Mediaș – Inculpații au cerut să fie lăsați în libertate

Cei trei inculpați care sunt judecați pentru crima din fața unui club din Mediaș au cerut judecătorilor să fie lăsați în libertate atunci când ultimele 30 de zile de arest preventiv au expirat. Judecătorii de la Tribunalul Sibiu însă au avut o altă opinie.

În noaptea de 12 spre 13 decembrie o crimă petrecută în fața clubului Șerebeva a îngrozit o țară întreagă prin cruzimea cu care s-a petrecut. Un tânăr a fost înjunghiat de mai multe ori de un altul, cu care avusese o răfuială.

CITIȚI ȘI: VIDEO – Crima de la Mediaș – Imagini cu scandalul din club. Atacatorul a scos cuțitul și a turbat de furie!

La momentul crimei au asistat încă doi tineri, fără a interveni. Toți trei sunt judecația cum pentru omor. Cei trei însă, încarcerați la penitenciarul Aiud, au cerut judecarea lor în satre de libertate. Judecătorii însă nu au fost de acord. ”(…) menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii : 1. RUSU MARIUS, ….., în prezent aflat în Penitenciarul Aiud, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept de obiecte periculoase. 2. OTVOS OVIDIU IOAN,….., în prezent aflat în prezent aflat în Penitenciarul Aiud, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tulburare a ordinii şi liniştii publice. 3. ANGHEL PAUL, în prezent aflat în Penitenciarul Aiud, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice”, se arată în încheierea de ședință.

Avocatul unuia dintre cei trei inculpați susține că infracțiunile pentru care acesta este judecat nu sunt conforma cu realitatea. 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata