Din cauza condițiilor meteorologice, starea terenul de la Avrig este tot mai rea și greu de jucat fotbal în astfel de condiții.

Etapa trecută, ”călăreții roși” au pierdut partida cu FK Csikszereda, scor 0 – 3. Din cauza vremii, terenul a devenit o ”capcană de noroi”. Contactat de Ora de Sibiu, directorul general al CSC Șelimbăr, Cornel Stănilă a confirmat faptul că din sezonul următor meciurile de acasă  vor fi disputate pe alt teren până la finalizarea lucrărilor de la stadionul din Șelimbăr.

”În acest moment pot doar să confirm faptul că CSC 1599 Șelimbăr își dorește să găsească o opținue mai bună ca teren de joc decât terenul de la Avrig. Datorită starii foarte proaste a gazonului de la Avrig, așa cum s-a văzut la ultimul meci de acasă, încercăm să găsim o soluție mai optimă pentru desfășurarea mecurilor din play-out. Totodată încercăm să găsim o soluție de disputare a meciurilor inclusiv din vară, întrucât la Avrig nu mai primim Licențierea de disputare a meciurilor din campionatul viitor” a declarat Cornel Stănilă pentru Ora de Mediaș.

CSC Șelimbăr a luat în calcul cea mai apropiată variantă. Stadionul de la Mediaș, dar și stadionul din Cugir, însă terenul din județul Alba-Iulia nu este omologat pentru disputarea meciurilor de Liga a II-a.

”Da, stadionul din Mediaș este una dintre variantele pe care le luăm în calcul, datorită faptului că în județul Sibiu este singurul stadion omologat pentru disputarea meciurilor de Liga 2” a mai adăugat Cornel Stănilă pentru Ora de Mediaș.

În prezent, pe stadionul ”Municipal” din Mediaș își dispută jocurile de acasă, Gaz Metan și FC Hermannstadt. Drectorul general al clubului din Șelimbăr a menționat faptul că CSC 1599 nu vrea să încurce FC Hermannstadt în lupta către promovarea în prima scenă fotbalistică.

Publică un comentariu

Comentariu