Ora de Mediaș
Știri în direct

CSM mai bifează un transfer – Anastosion Zetos vine la Mediaș

Anastasios Zetos a ajuns la o înțelegere cu CSM Mediaș, urmând să evolueze pentru echipa noastră în sezonul 2020/2021. Acesta sosește în România de la echipa TeleUnicom BAC U18, din Grecia.

Jucătorul în vârstă de 18 ani măsoară 197 cm și evoluează pe pozițiile 2-3. Acesta are dublă cetățenie, română și greacă, mama acestuia fiind româncă. Așadar, noul jucător al echipei noastre se va încadra regulii U23.

Născut în Grecia, Zetos a evoluat la nivel de juniori pentru Panathinaikos, Pisteri și TeleUnicom BAC. În sezonul 2019/2020 acesta a avut medii statistice de 22 de puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive. În vara anului trecut a făcut parte din lotul lărgit al naționalei României U18.

Alături de Pisteri a obținut locul secund în campionatul național de juniori al Greciei. În sezonul precedent, s-a calificat în play-off alături de TeleUnicom BAC, însă acesta nu s-a mai disputat din cauza pandemiei de coronavirus.

„Sunt încântat că am șansa de a face primii pași în liga de seniori la CSM Mediaș. Scopul meu, în sezonul care urmează, este să reușesc să mă adaptez atât în categorie cât și în rolul pe care echipa mi-l va da. Fără îndoială, doresc să dau tot ce pot ca să ajut echipa și să evoluez cât mai mult posibil.”, a declarat Anastasios Zetos.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet