În noiembrie și decembrie 2023, cicliștii de la CSM Mediaș au obținut rezultate remarcabile în competițiile naționale de Ciclocros și Mountain Bike.

În a doua etapă a Cupei României la Ciclocros, desfășurată în Lunca Timișului, Urseni, Miruna Măda a câștigat la categoria junioare și la general feminin. Orban Balazs s-a clasat pe locul 2 la categoria cadeți și pe locul 3 la general, iar David Doroga a obținut locul 2 la categoria U23.

În concursul de Mountain Bike, Radu Măda a câștigat la general și la categoria 15-19 ani, printre 43 de concurenți. Frații Catana, Denis și Lorenzo, au obținut ambii locul 2 în categoriile lor de vârstă.

La etapa a 3-a a Cupei României la Ciclocros, desfășurată în Făgăraș, Miruna Măda a obținut din nou locul 1 la categoria junioare, David Doroga s-a clasat pe locul 4 la categoria U23, iar Balázs Orbán a obținut locul 4 la categoria cadeți.

În concursul de Mountain Bike din Făgăraș, David Festeu a câștigat la categoria 13-14 ani, Tímár Tamás a obținut locul 3 la categoria 11-12 ani, iar Pintea Ianis a ocupat locul 6 la categoria 9-10 ani.

Antrenorul Attila Szakacs a fost esențial pentru succesul cicliștilor de la CSM Mediaș, prin pregătirea impecabilă a bicicletelor acestora.

Primăria Municipiului Mediaș a oferit sprijinul necesar pentru ca cicliștii de la CSM Mediaș să participe la competițiile naționale.

CSM Mediaș se mândrește cu rezultatele obținute de cicliștii săi și așteaptă cu nerăbdare următoarele competiții.

Publică un comentariu

Comentariu