Baschetbaliștii Clubului Sportiv Municipal Mediaș joacă sâmbătă, 24 februarie 2018, de la ora 16:00 pe teren propriu cu CSO Voluntari.

Meciul se va disputa în Sala Sporturilor din cartierul Vitrometan, iar intrarea este liberă. Partidă poate fi urmărită în direct pe pagina de Faceook – Ora de Mediaș sau pe site-ul nostru www.orademedias.ro

În etapa trecută, CSM Mediaș a înregistrat pe teren propriu cel de-al cincelea joc pierdut împotriva celor de la CNE Aurel Vlaicu București, scor 63-77. CSO Voluntari a pierdut pe teren propriu, scor 66-71 împotriva celor de la A.B.C Athletic Constanța.

Înaintea acestui joc, antrenorul principal al celor de la CSM Mediaș, Mihai Popa a declarat pentru Ora de Mediaș că are 4 jucători cu probleme. Sergiu Pop și Vlad Țincu au entorsă, iar Colceriu și Sergiu Idu au contracturi. Mihai Popa speră că până la ora jocului să poată conta pe cel puțin doi jucători din cei patru accidentați.

Vă reamintim că meciul poate fi urmărit LIVE VIDEO pe pagina de Facebook – Ora de Mediaş, sau direct pe site-ul nostru, www.orademedias.ro

Publică un comentariu

Comentariu