În această după-amiază, echipa de baschet a municipiului Mediaș a avut o misiune destul de dificilă pe terenul celor de la CSO Voluntari în al doilea tur din Cupa României.

Medieșenii au pierdut în fața ilfovenilor cu scorul de 95-80. Scorul pe sferturi a fost 16-24, 24-17, 32-16 și 23-23.

Primul act al jocului a fost în favoarea echipei pregătite de către Mihai Popa și Dan Popă, scor 24-16. În actul secund, ilfovenii au recuperat punctele pierdut, iar la pauză mare au avut un avantaj de un punct, scor 41-40. În cel de-al treilea act al partidei, elevii lui Eugen Ilie au turat motoarele la maxim și au acumulat un avantaj de 15 puncte înaintea actului decisiv. Pe final, medieșenii au reușit să reducă puțin din diferență, scorul final fiind 95-80.

În partidă cu CSO Voluntari, Milan Vulic a fost cel mai bun marcator pentru CSM Mediaș, reușind 26 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Ştefan Sajin a ajutat echipa cu 14 puncte, iar Andrija Simovic a reușit să marcheze 12 puncte pentru CSM Mediaș. Andrei Draqoste și Kareem Storey au marcat câte 9 puncte fiecare, iar Cornel Cioacata a reușit să marcheze 6 puncte.

Publică un comentariu

Comentariu