Gaz Metan Mediaș a primit vizita celor de la CFR Cluj într-un amical disputat în perioada de pauză prilejuită de debutul naționalei României în preliminariile Euro 2020.

Meciul a fost unul interesant atât din perspectiva faptului că a reprezentat întoarcerea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a alb-vișiniilor, dar și deoarece partida s-a jucat la o intensitate foarte ridicată. Un aspect inedit al acestei partide este dat de faptul că meciul a fost arbitrat de o femeie, Roxana Recorean.

O femeie-polițist a arbitrat amicalul dintre Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj

Roxana este din Mediaș, are 23 de ani și este de profesie polițist. Arbitrul partidei Gaz Metan – CFR Cluj nu a jucat fotbal, dar a practicat în schimb atletism. Roxana a arbitrat foarte bine partida amicală de la Mediaș și a reușit să treacă peste protestele celor două bănci tehnice în momentele tensionate. La final, atât jucătorii celor două echipe cât și staff-ul tehnic au fost mulțumiți de decizile luate.

Roxana Recorean a participat la mai multe turnee de fotbal feminin în străinătate:
„E greu pentru o femeie în lumea bărbaților. În meseria asta, feminitatea și sensibilitatea nu prea te ajută, trebuie să fii tare ca să le ții piept jucătorilor, antrenorilor și spectatorilor care comentează în tribune”.

© Istvan Bertalan

Publică un comentariu

Comentariu