Colegiul Central al Antrenorilor din cadrul Federatiei Romane de Baschet anunta rezultatele pentru antrenorii de baschet care au fost declarati ADMISI la cea de-a doua sesiune de licentiere din acest an (Sesiunea II –  perioada 02-03.09.2023 – pentru toate licentele – A, B, C).

Antrenorul Dan Popa, fostul secund al formației CSM Mediaș, echipă ce a evoluat la nivelul Ligii întâi de baschet masculin, a obținut licența A pentru categoria U18.

Punctajul minim pentru obținerea licenței A este de 60 de punct, iar tehnicianul medieșean Dan Popa a obținut 62 de puncte, conform frbaschet.ro

”În zilele de 2-3 septembrie, Federația Română de Baschet, a organizat exemene scrise și probă practică pentru licențierea antrenorilor care activează în campionaatele naționale. Toți antrenorii sunt obligați să dețină o licență la categoria la care participă în campionat, dar pentru a participa la acest examen trebuie să participi la un număr de 3 stagii de pregătire națională și un stagiu internațional. Am participat și eu la examenul pentru licența ”A” și sunt fericit că am reușit să trec cu brio”

Publică un comentariu

Comentariu