Ora de Mediaș
Știri în direct

De joi se pot plăti taxele și impozitele. Bonificatii pentru cei care achită integral

Locuitorii municipiului Mediaș și satului aparținător Ighișu Nou își pot achita impozitele și taxele locale pentru anul 2019, începând cu data de 10 ianuarie 2019.

Amenzile și restanțele din 2018 pot fi plătite la ghișeele Direcției Fiscale Locale.

Casieriile Direcției Fiscale Locale au fost deschise încă din primele zile lucrătoare din 2019, însă s-au putut achita doar restanțe și amenzi din anul anterior. Impozitele și taxele aferente anului în curs vor vor putea fi achitate din data de 10 ianuarie 2019.

Medieșenii care își vor achita integral datoriile către bugetul local până la data de 1 aprilie 2019, vor avea parte de o bonificație de 10 la sută.

“Încasările vor începe în data de 10 ianuarie pentru impozitele și taxele aferente anului 2019. În vederea evitării cozilor specifice începutului de an la impozite și taxe, acei cetățeni care doresc să depună cereri de reducere sau scutire a impozitelor și taxelor precum și cei care doresc să plătească integral impozitul în vederea beneficierii de bonificația de 10% să vină într-un număr mai mic la început întrucât termenul pentru depunerea acestor cereri este întreaga lună ianuarie, iar termenul de plată a impozitelor pentru a beneficia de bonificație este pe parcursul primelor 3 luni ale anului, inclusiv data de 1 aprilie”, a declarat directorul executiv al Direcției Fiscale Locale Mediaș, Dan Mărginean.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet