Ora de Mediaș
Știri în direct

De mâine, revine canicula. În weekend va fi foarte cald la Mediaș

Vremea devine mai răcoroasă azi, cu temperaturi normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, dar după-amiaza devine noros şi va ploua în sud şi sud-est dar şi în zonele montane.

Cantităţile de apă pot fi însemnate şi sunt posibile şi căderi de grindină. Maximele se vor încadra între 25 în Moldova şi Transilvania şi 33 de grade Celsius în Oltenia.

La noapte, cerul va fi mai mult senin în partea de vest a ţării, şi variabil în rest. În estul ţării şi pe litoral sunt prognozate ploi în averse cu tunete şi fulgere. Minimele vor fi cuprinse între 9 şi 22 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în următoarele zile
De mâine, temperaturile vor creşte din nou iar vremea redevine călduroasă în zonele de câmpie. Cerul va fi noros în sud şi la munte unde, local, vor fi averse şi vijelii. Maximele vor atinge 33 de grade în sudul Olteniei. Prima zi de week-end va aduce vreme foarte caldă la nivelul întregii ţări şi ploi doar în nord-vest. Temperaturile diurne vor fi cuprinse între 28 şi 34 de grade iar cele nocturne între 8 şi 23 de grade Celsius.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet