FOTO arhivă

Polițiștii fac percheziții, miercuri dimineața, în județele Cluj, Alba, Sibiu și Ilfov la domiciliile a șase persoane suspectate de furtul unei cantități importate de cupru, în valoare de 200.000 de euro.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, fac șase percheziții domiciliare, în patru județe, respectiv Cluj, Alba, Sibiu și Ilfov, relatează Mediafax.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală, pentru furt calificat, privind sustragerea unei cantități de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârșită în luna august.

Totodată, în cazul a patru persoane, vor fi puse în aplicare mandate de aducere, pentru continuarea cercetărilor și administrarea probatoriului.

Acțiunile beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, precum și de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba și Ilfov.

Publică un comentariu

Comentariu