Ora de Mediaș
Știri în direct

Directorul Meditur SA declarat incompatibil de ANI în calitatea de consilier județean

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate sau conflict de interese de natură administrativă în cazul a trei aleşi locali, printre care și Florin Neag, directorul Meditur SA care este și consilier județean din partea PNL

Potrivit unui comunicat al ANI, Neag Florin, consilier judeţean de Sibiu, se află în incompatibilitate, deoarece începând cu data de 10 iunie 2017 exercită simultan această funcţie şi pe cea de director general adjunct în cadrul unei societăţi comerciale, având ca acţionar unic Consiliul Local Mediaş, în cadrul căreia a realizat venituri în valoare de 90.039 lei.

Neag a încălcat dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003 şi nu a respectat dispoziţiile art. 91, alin. (3), teza 1 din acelaşi act normativ, explică ANI. Florin Neag este director general al Meditur S.A., societatea de transport local a Consiliului Local Mediaș.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Florin Neag nu a dorit să comenteze telefonic, spunând că va avea o reacție pe Facebook, unde o puteți citi când va fi publicată.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet