Doi bărbați din Laslea, în vârstă de 21 și 26 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, la data de 18 octombrie 2023, de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni.

În fapt, la data de 14 octombrie 2023, în jurul orei 22,00, în localitatea Laslea, polițiștii rutieri l-au depistat pe bărbatul în vârstă de 26 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept și având o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma cercetărilor efectuate ulterior, polițiștii au constatat că același autoturism fusese condus pe raza localității Laslea de către tânărul în vârstă de 21 de ani, care nu deține permis de conducere și căruia bărbatul în vârstă de 26 de ani i-ar fi încredințat autoturismul în cunoștință de cauză că nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor două persoane, urmând a fi prezentate unității de parchet competente pentru a se dispune măsuri preventive în consecință.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu