foto ACS Mediaș (Facebook)

ACS Mediaș continuă să piardă jucători esențiali pentru echipă. Cristian Blagiu, un mijlocaș talentat care a venit la Mediaș de la FC Argeș, nu și-a prelungit contractul cu gruparea de pe malul Târnavei Mari.

Decizia vine în contextul incertitudinii privind bugetul clubului pentru noul sezon, mai mulți jucători aflându-se la final de contract și probabil urmând să părăsească echipa.

Cristian Blagiu a avut o carieră diversificată, jucând anterior la CSA Steaua, U Cluj, FC Buzău, Gloria Buzău, Concordia și ASA Târgu Mureș.

Pe lângă Blagiu, și fundașul Sorin Șerban va părăsi ACS Mediaș. Șerban a semnat deja cu CSC Șelimbăr, o echipă din Liga a doua. Transferat de FCSB de la Minaur Baia Mare în 2019, Șerban a fost apreciat de Gigi Becali și a evoluat în 16 meciuri pentru echipa roș-albastră înainte de a fi cedat definitiv. În sezonul trecut, el a jucat pentru ACS Mediaș în Liga 3.

Sorin Șerban a avut un parcurs profesional ce a inclus echipe precum Viitorul Ulmeni, Unirea Dej, Minaur Baia Mare, Poli Iași și FCSB.

Cu aceste plecări semnificative, ACS Mediaș se confruntă cu provocări majore în pregătirea pentru noul sezon.

Publică un comentariu

Comentariu