Doi șoferi din județul Sibiu au fost prinși la volan deși nu dețineau dreptul de a conduce, iar autovehiculele conduse erau  neînmatriculate

La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 17,30, pe DJ 143A, în satul Nou Săsesc, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 47 de ani.

„Din verificările efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar autoturismul la volanul căruia se afla este neînmatriculat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

De asemenea, la data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 19,30, pe strada Văii din comuna Șura Mică, un localnic în vârstă de 33 de ani a condus un autoturism și, după ce a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

„Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale și un dosar penal deschis pe numele șoferului, după ce s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere, iar autoturismul este neînmatriculat sau neînregistrat.”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Publică un comentariu

Comentariu