Doi tineri din Copșa Mică sunt cercetați penal după ce au furat dintr-un automat de cafea din incinta Shopping City Șelimbăr.

”La data de 29 octombrie a.c., polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au identificat și reținut doi bărbați bănuiți că ar fi sustras bani dintr-un automat de cafea.

În fapt, la data de 26.10.2022, în jurul orei 09:00, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au forțat ușa unui automat de cafea amplasat în incinta Shopping City Șelimbăr, iar din interior au sustras aprox. 200 de lei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, la data de 29 octombrie a.c., au fost identificați doi bărbați bănuiți de săvârșirea acestei fapte, unul în vârstă de 19 ani, sibian, iar cel de-al doilea în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Copșa Mică. După audierea acestora și în baza probatoriului administrat în dosarul penal deschis de către polițiști, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu.

Ieri, 30 octombrie a.c., cei doi bărbați au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile a bărbatului în vârstă de 19 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de furt calificat.” transmite IPJ Sibiu.

Bărbatul în vârstă de 21 de ani a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările în acest dosar continuă.

Publică un comentariu

Comentariu