Ora de Mediaș
Știri în direct

Donații importante pentru Spitalul Municipal Mediaș – Ce spune managerul

0

Marți dimineață, managerul Spitalului Municipal din Mediaș, Gheorghe Nicorici a vorbit despre balul de caritate a Spitalului, dar și despre suma de bani primită în urma donațiilor.

În acest an, Spitalul Municipal din Mediaș a beneficiat de donații din partea mai multor instituții din oraș. Banii obținuți de la sponsori și donații au fost benefici pentru modernizarea și reabilitarea Spitalului, cât și a policlinici Mediaș.

47 de mi de lei, este suna strânsă din donații la Balul de caritate a Spitalului Mediaș. Acești bani vor fi folosiți pentru amenajarea și dotarea pentru cabinetul de consultație pediatrice Policlinică.

Anul acesta, în urma sponsorizării din partea Societății Romgaz, Spitalul din Mediaș a achiziționat un aparat nou de radiologie digital.

”În acest an la balul de caritate a Spitalului au fost strângi 47 de mi de lei, o sumă mai mare față de anul trecut. Această sumă împreună cu colegii din comitetul director am stabilit să folosim acești bani pentru amenajarea și dotarea cabinetului de consultați pediatrice din policlinică” a declarat Gheorghe Nicorici

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata