Ora de Mediaș
Știri în direct

Douăzeci și patru de persoane în auto-izolare la Copșa Mică

Cetățenii din Copșa Mică au înțeles că nu este de joacă şi au respectat recomandările autorităților, mai ales în perioada Sărbătorilor Pascale.

”Singura situație neplăcută a fost înregistrată ieri, când un grup de cetățeni, oameni cu educație redusă şi lipsiți de puterea de înțelegere a situației în care ne aflăm toți, au provocat un scandal, la care a fost nevoie să intervină jandarmii şi unitățile de forță. Mare păcat că mereu aceiași oameni nu respectă regulile, suportând consecințele, aşa cum se va întâmpla şi de această dată, apoi constată că viaţa nu e dreaptă cu ei. Prostia şi sălbăticia nu au dus niciodată pe cineva spre o viaţă mai bună. Mulțumim Poliției şi Jandarmilor pentru intervenția promptă, suntem alături de ei şi le respectăm efortul.” au transmis reprezentanții Primăriei Copșa Mică.

La Copșa Mică, în auto-izolare sunt 24 de persoane. Primăria va continua să-şi facă treaba pentru a limita, pe cât posibil, răspândirea acestei boli, astfel că astăzi cu ajutorul atomizoarelor au fost dezinfectate spațiile publice din oraș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet