Oficialii echipei Gaz Metan Mediaș au decis să facă schimbări pe banca tehnică înainte ca sezonul 2020 – 2021 din Liga 1 să înceapă.

Astfel, Dusan Uhrin se va despărți de Gaz Metan Mediaș după doar două luni petrecute pe banca tehnică a medieșenilor. Antrenorul ceh în vârstă de 52 de ani urmează să își rezilieze contractul cu echipa din Mediaș în următoarele ore, anunță Gsp.

Dusan Uhrin, out de la Gaz Metan Mediaș
Deși a fost adus în luna iunie pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu, fostul antrenor al lui Gaz Metan care a renunțat la banca tehnică în plină pandemie de COVID-19, Dusan Uhrin nu i-a convins pe oficialii echipei din Mediaș să îl păstreze și pentru sezonul 2020 – 2020 din Liga 1.

Oficialii formației din Mediaș au găsit deja înlocuitor pentru Dusan Uhrin. Astfel, după ce antrenorul ceh își va rezilia contractul, medieșenii vor încerca să-l convingă pe Edi Iordănescu (42 de ani) să revină la cârma echipei pentru a duce echipa din nou în play-off-ul Ligii 1. Conform sursei citate mai sus, fiul lui „Tata Puiu” va reveni la Mediaș, toate acestea dacă nu va apărea o ofertă tentantă din străinătate zilele următoare.

Dusan Uhrin se gândea la plecare după ultimul meci din play-off-ul Ligii 1
Dusan Uhrin dezvăluia după ultimul meci jucat de Gaz Metan Mediaș în play-off-ul Ligii 1, sezonul 2019 – 2020, scor 1-4 cu FC Botoșani, că șansele ca el să rămână pe banca tehnică a medieșenilor sunt mici și a explicat de ce.

„A fost un sezon greu pentru mine, aici este o mare dezorganizare, aceasta este principala problemă aici, dar sper ca lucrurile să se îndrepte. Aici nu este vorba despre mine, vorbim despre club, acest club se poate distruge”, a declarat Dusan Uhrin, la finalul meciului cu FC Botoșani.

Dusan Uhrin a antrenat Gaz Metan Mediaș în cele opt meciuri jucate după reluarea Ligii 1, dar echipa sa nu a reușit să câștige niciun joc, înregistrând două rezultate de egalitate și șase înfrângeri.

Publică un comentariu

Comentariu