Sursă foto: cjsport.ro

Gaz Metan II Mediaș a pierdut rușinos în deplasarea de la Cluj, împotriva celor de la Universitatea Cluj-Napoca, scor 7-0, într-un meci disputat pentru etapa cu numărul 26 din cadrul seriei a V-a, Liga III-a.

Formația pregătită de către Dumitru Solomon a început partida prin Florea, Jica, Pop, Băcilă, Cioban, Bârza, Szasz, Buziuc C. Alex Buziuc, Viegas și Ioga.

Medieșenii au pierdut fără drept de apel pe Cluj Arena. Ene a deschis scorul după doar 8 minute de joc, iar un minut mai târziu, Hațiegan trimite mingea puțin pe lângă poartă. Același Hațiegan scapă singur cu portarul Gazului Metan și marchează fără nici un fel de problemă.” Şepcile roși” s-au jucat cu apărarea Gazului Metan, iar la pauză echipă pregătită de către Falub conducea cu scorul de 4-0.

Început relaxat pentru” U” Cluj în repriza secundă. Astfel, formația antrenată de către Adrian Falub au acumulat mai multe ratări decât în primele 45 de minute ale confruntări de pe Cluj Arena. În minutul 65,” U” Cluj marchează din nou prin Manu. Lemnaru și Ursu au marcat în ultimele minute ale jocului, iar în urma acestui rezultat” U” Cluj va juca din toamnă în liga secundă.

Publică un comentariu

Comentariu