Ora de Mediaș
Știri în direct

Edi Iordănescu: „Ar fi fustrant să ratăm calificarea in play-off”

Gaz Metan a jucat sâmbătă seară la Mediaș împotriva celor de la CFR Cluj.

Pe ultima sută de metri, medieșenii luptă pentru calificarea în play-off. În această seară, cele două echipe și-au împărțit punctele după 0 – 0.

Edi Iordănescu, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, a precizat la finalul remizei albe cu CFR Cluj că a schimbat structura jocului, pentru a încerca să compenseze diferența de valoarea între formația sa și campioana României. Schimbarea i-a adus însă doar un punct lui Iordănescu junior.

„La prima vedere am întâlnit cea mai valoroasă echipă a competiției, o echipă tăbăcită în Europa League, are mijloace, are soluții, are jucători.

S-au confruntat două echipe cu stări emoționale diferite, noi veneam după înfrângerea de la Craiova, CFR venea cu victoria cu FCSB

Am încercat să schimbăm strucutura de joc, am încercat să combatem jocul CFR-ului, știam mijloacele CFR-ului, am vrut să ne protejăm mai bine la momentele statice, am încercat ceva nou, ne-a ieșit, în special, defensiv, mingile lungi s-au transformat în și mai lungi

Noi trebuie să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut, prima condiție e ca noi să luăm puncte și puțină șansă. Sunt 24 de etape și noi nu am căzut niciodată sub locul șase. Ar fi frustrant, pentru noi o lovitură imensă să pierdem calificarea, a fost o perioadă foarte, foarte grea.

Echipa a muncit, salut asta, a încercat să compenseze diferența de valoare”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport, la finalul partidei cu CFR Cluj, scor 0-0.

Acest rezultat nu ajută pe niciuna dintre echipe. În cazul ardelenilor, care ocupă scaunul de lider în Liga 1, principala urmăritoare, FCSB, s-ar putea apropia la două puncte de ei, dacă va câștiga în această rundă confruntarea de acasă cu Academica Clinceni.

De cealaltă parte, Gaz Metan Mediaș, care a urcat momentan pe locul șase, cu 37 de puncte, poate fi devansată de FC Botoșani, în cazul unui egal sau victorii în fața celor de la Hermannstadt.

În etapa a 25-a, CFR Cluj o va aștepta acasă pe Viitorul (14 februarie, de la ora 20:00), în timp ce Gaz Metan Mediaș merge la Academica Clinceni (15 februarie, de la ora 14:30).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet