Ora de Mediaș
Știri în direct

Edi Iordănescu: ”Suntem în faţa unui moment istoric, calificarea în play-off”

Gaz Metan Mediaş este aproape de o performanţă mare: calificarea în play-off-ul Ligii 1. Echipa lui Edi Iordănescu se află pe ultimul loc care asigură prezenţa în grupa campionatului, cu o etapă înaintea finalului de sezon regulat.

Duminică, Gaz Metan o înfruntă pe Dinamo. Are nevoie de o victorie, dar se poate califica şi cu un eşec, dacă Viitorul Constanţa nu se impune în faţa echipei Academica Clinceni.

„Suntem în faţa unui moment istoric, asta este realitatea, în faţa unei posibile performanţe unice pentru club şi pentru oraş. Este anul competiţional cu cel mai bun punctaj din istoria clubului. Suntem în faţa unui joc extrem de dificil, cu un adversar care traversează o formă bună, exceptând sincopa de la Voluntari a câştigat cu Astra, cu FCSB. Am înţeles că şi-au anunţat peste 700 de persoane prezenţa din galeria lui Dinamo. Dacă nu va fi ceea ce ne dorim, Doamne fereşte, atunci eu îmi asum toată responsabilitatea şi este doar vina mea”, a spus Edi Iordănescu, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, într-o conferință de presă.

Mediaş şi Viitorul se află în luptă directă pentru ultimul loc de play-off. Cele două sunt despărţite de un singur punct.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet