Ora de Mediaș
Știri în direct

Edi Iordănsecu s-a despărțit de clubul pe care l-a dus în premieră în play-off-ul Ligii

După multe discuții în presa sportiva despre plecarea lui Edward Iordănescu de la Gaz Metan Mediaș, tehnicianul alb-negrilor a deschis să înceteze la colaborarea cu Gaz Metan.

Clubul Gaz Metan Mediaș și Tehnicianul Edi Iordănescu au hotătât încetarea contractului de comun acord. După aproape un an și jumătate de colaborare, acesta nu va mai continua pe banca tehnică a echipei. Va rămâne însă în istoria clubului pentru performanța reușită, aceea de a duce echipa pentru prima dată în play-off-ul campionatului.

În etapele rămase din play-off, echipa va fi condusă de Alexandru Radu, Ioan Stelescu și Lucian Boroncoi, secunzii și oamenii de încredere ai lui Edward, Bogdan Pârvu, antrenorul cu portarii, și Marius Francisc Bogdan, analist. După finalul sezonului, în pole-position pentru preluarea echipei se află cehul Dusan Uhrin.

Într-un mesaj-manifest, Iordănescu junior a explicat pe larg cauzele care au dus la despărțirea de Gaz Metan:

„Oficial, azi mi-a încetat contractul cu Gaz Metan. Tot ce pot să spun este că a fost o perioadă extrem de grea, cu multe probleme şi chiar obstacole , dar cel puţin la fel de frumoasă pentru mine atât uman cât şi profesional. Am locuit mai mult de un an în hotelul clubului, a fost ca a doua mea casă, mi-am pus toată priceperea, experienţa, devotamentul, energia şi loialitate pentru Gaz Metan şi grupul extraordinar de jucători cu care am lucrat.

Toată lumea a contribuit într-o manieră deosebită la îndeplinirea acestui obiectiv unic pentru club şi oraş, în frunte cu grupul de jucători cărora le mulţumesc din suflet şi apoi cu conducere, suporteri şi toţi cei implicaţi în activitatea zilnică a echipei.Mărturisesc că nu am respins continuitatea, dar stilul meu şi felul meu de a fi înseamnă ca mereu totul să se bazeze pe un plan, o strategie.

Până în acest moment nu s-au găsit soluţii pentru rezolvarea problemelor financiare, nu s-a putut construi un buget şi o strategie pentru sezonul viitor, iar eu nu pot să îmi asum obiective importante fără a mă baza pe lucruri clare”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit gazisti.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet