Ora de Mediaș
Știri în direct

Ediția a șasea a concursului de lectură ”Bătălia Cărților” – Mediașul participă și in acest an

Având în vedere că Biblioteca Municipală „St. L. Roth“ s-a deschis de curând anunțăm cititorii că și în acest an ne înscriem în proiectul național „Bătălia Cărţilor”.

Menționăm că sunt mai puține titluri înscrise în concurs, ca urmare a situației epidemiologice din țara noastră. 

Sub egida Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, Biblioteca Municipală „St. L. Roth” Mediaș, în calitate de organizator și Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, în calitate de inițiator, lansează cea de a șasea ediție a Concursului naţional de lectură „Bătălia Cărţilor”.

Concursul se desfășoară pe trei secțiuni: copii (11-13 ani), adolescenți (14-18 ani) și adulți. Participanții înscrişi la secțiunile copii și adolescenți vor avea de citit șase cărți, iar adulții  opt cărți. Aceștia vor da calificative de la 1 la 5 în carnetul de lectură primit, şi vor întocmi fişe de lectură pentru fiecare carte în parte. Perioada de desfășurare a concursului este iulie – noiembrie 2020.

Premierea va avea loc în luna decembrie. Mai multe detalii despre concurs și lista cărților participante găsiți la Biblioteca Municipală „St. L. Roth” Mediaș. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet