Ora de Mediaș
Știri în direct

Performanțe de top pentru elevi de la Liceul Axente Sever, la mai multe competiții sportive

Liceul Teoretic Axente Sever se dovedește a fi cel mai bun liceu din nordul județului nu numai din prisma rezultatelor școlare obținute de elevii noștri la examenele naționale, ci și prin performanțele sportive care îi au în prim plan pe axentiști.

În funcție de disciplinele sportive, elevii liceului medieșean sunt implicați în competiții interne și internaționale, participând și la turnee în afara României.

În domeniul tenisului de câmp Liceul Axente Server are o tenismenă capabilă să calce într-o zi pe urmele Simonei Halep.

Este vorba de Anastasia Iliescu din clasa a XI-a a profilului de Științe Sociale. Anastasia este legitimată la clubul de tenis Pro As și a participat în această săptămână la Turneul Internațional de Juniori Avenue Cup de la Burgas din Bulgaria. La același turneu a participat o altă axentistă, tot din clasa a XI-a. Este vorba de Lavinia Savu, de la profilul de Instructori Sportivi.

Un alt domeniu sportiv care implică eleve ale liceului nostru este handbalul feminin. În lotul de junioare al Clubului Sportiv Școlar Mediaș evoluează nu mai puțin de 10 axentiste.

Acestea sunt Andreea David și Sabina Duțu din clasa a XII-a Științe Sociale, Daciana Rus din clasa a XI-a Științe Sociale, Sorina Duma din clasa a XI-a Științele Naturii Intensiv Engleză, Teodora Păucean din clasa a X-a Științele Naturii Intensiv Engleză, Andreea Duma, Alexia Jiga și Denişa Szabo din clasa a IX-a Științele Naturii Intensiv Engleză, Andreea Popescu din clasa a IX-a Instructor Sportiv și Andreea Roman din clasa a IX-a Matematică Informatică.La sfârșitul săptămânii trecute CSS Mediaș a participat la a 4-a ediție a Trophy of City of Kraljevo, un turneu internațional desfășurat în Serbia, la care au participat echipe din Serbia, Slovenia, Muntenegru, Croația, Bulgaria și Macedonia.

Jucătoarele pregătite de antrenorii Mihai Moldovan și Maria Cândea s-au clasat pe locul al doilea la acest turneu, obținând 3 victorii şi suferind un eșec. Formația de junioare 1 a CSS Mediaș evoluează în seria E a campionatului național de handbal feminin.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet