Yummy Marathon, inițiat în anul școlar 2015-2016 ca proiect local, a evoluat astăzi într-un proiect interdisciplinar județean. Scopul său este de a forma o atitudine responsabilă față de alimentația sănătoasă, printr-o abordare transdisciplinară.

Elevi din județul Sibiu de la Colegiul Economic „George Barițiu”, Liceul Tehnologic „Johannes Lebel”, Liceul Tehnologic Industrial Alimentară Terezianum, Liceul Tehnologic Axente Sever, Centrul Județean de Excelență Sibiu și Liceul Tehnologic Automecanica au participat la diverse secțiuni ale proiectului. Activitățile au inclus sesiuni de informare, ateliere practice, concursuri culinare și o campanie de conștientizare.

Yummy Marathon este un proiect educațional valoros care contribuie la formarea unor obiceiuri alimentare sănătoase în rândul elevilor din județul Sibiu. Implementarea sa interdisciplinară și abordarea atractivă a tematicii au un impact semnificativ, oferind elevilor instrumentele necesare pentru a face alegeri alimentare responsabile.

 

Publică un comentariu

Comentariu