În perioada 16 – 27 iulie, la Liceul Tehnologic” Nicolae Teclu” din Copșa Mică are loc o tabără pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.

Centru de Vacanță Zum Zum, Asociația” Prietenia” din Copșa Mică împreună cu sprijinul Primăriei Copșa mică deschide porțile și în acest an.

Acest centru de vacanță este o structură de timp liber care oferă copiilor posibilitatea de a-și ocupa două săptămâni din vacanță de vară într-un mod plăcut, distractiv, plin de creativitate și dezvoltare armonioasă.

La inițiativa primarului din Copșa Mică, Daniel Tudor Mihialace, și în acest an un număr de 30 de copii din Copșa Mică vor participa la centrul de vacanță fără să achite taxa zilnică de participare, în valoare de 7 lei.

Această sumă va fi suportată de către Consiliul Local Copșa Mică. Este vorba despre câte un elev din fiecare clasă a tuturor celor trei structuri ale școlii generale unu, doi și trei care s-a remarcat pe parcursul anului școlar prin purtare aleasă, abilități deosebite și rezultate școlare bune.

Fiecare elev nominalizat de către învăţător sau diriginte va primi o fişă de înscriere care va trebui completată şi predată la Primăria oraşului până la data de 6 iulie.

Publică un comentariu

Comentariu