Fotbalistul Eric de Oliveira, ultima oară la FC Voluntari, a revenit la Gaz Metan Mediaş, echipă pentru care a mai evoluat în cariera sa de până acum de alte trei ori, informează, vineri, gruparea sibiană pe site-ul său oficial, informează AGERPRES.
„Eric a revenit în familia Gaz Metan. Acesta a semnat vineri un contract valabil până la finalul acestui sezon. Cel mai bun marcator străin din Liga I va îmbrăca din nou tricoul alb-negru, în care a evoluat pentru prima dată în România în sezonul 2007-2008, atunci când Gaz Metan evolua în Liga a II-a. La 35 ani, Eric a revenit acasă la Mediaş şi va încerca să ajute echipa prin pasele, execuţiile şi golurile sale. Bine ai revenit, Eric de Oliveira! La cât mai multe reuşite în tricoul alb-negru”, se arată pe site-ul citat.
Fotbalistul de origine braziliană care a obţinut cetăţenia română a mai evoluat la Gaz Metan Mediaş în perioadele iulie 2007 – august 2011, iulie 2012 – iulie 2013 şi iulie 2016 – iulie 2017.
În cariera sa, Eric de Oliveira a mai jucat la formaţiile Metropolitano, Karpatî Lvov, Pandurii Târgu Jiu, Al-Ahli Jeddah, Matsumoto Yamaga, Najran, FC Viitorul, Al-Markhiya şi ultima oară la FC Voluntari, de care s-a despărţit la 8 ianuarie 2021.

Publică un comentariu

Comentariu