foto Facebook

În urmă cu câteva zile, Eric de Oliveira a acceptat provocarea lui Hagi și s-a alăturat staff-ului. Brazilianul este și fondator al Asociației Club Sportiv Mediaș din care fac parte și alți foști fotbaliști ai Gazului Metan.

În urma acestei decizii, în mediul online au apărut mai multe comentarii contra deciziei lui Eric. Astfel, brazilianul a răspuns ”postaciilor”.

”Am plecat din Medias,orasul care tin la fel de mult precum orasul meu din Brazilia! Am primit o noua sansa aici la Farul cu Cel mai mare jucator din Istorie Romaniei si sunt sigur ca voi invata multe lucrurile,asa ca pe mine ma doare cand in „MEDIAS” orasul pe care ma maturizat ca un sportiv de performanta si cel mai important,un Om cinstit,nu pot sa cred ca poate cineva sa vorbeasca aiurea!
Asa ca in trecut fotbalistic in Medias,tot ce se leaga in aceasta tara despre Medias,se leaga Eric brazilianul din Medias si acum vad ca plecarea mea pe care nu e definitiva deranjeaza pe cativa,daca stau sa numar cate lucrurile pe care am facut in acest oras,poti fi sigur ca am facut mai mult de cat alti pe acolo!
Asa ca am acceptat aceasta provocarea pentru a imbunatati calitatile mele pentru Viitorul fotbalistic si in Medias!Copii nostri merita mai mult! Daaaaa,raman in continuare membru fondator al ACS Medias,raman in cadrul clubului si raman in ajutoare copiilor nostri!
Asa ca apreciez comentarile pe care marjoritatea mediiesenilor mie a trimis si ma bucur va raman iubit in Medias!
Pentru ceilalti rautaciosi,sa fiti pregatiti ca multe nouatati vor apare pentru Voi
 Daca Gica Hagi ma cheamat aici,inseamna ca aici am facut ceva,diferit din Medias unde in viata mea nu am primit nimic si nici nu am asteptat si totul in continuare cred ca orasul intro zi va fi ceva mai bun de cat e acum! Asa ca mediesenii,sa ne vedem in curand si o seara frumoasa sa aveti! La profesori,imi cer scz pentru eroare gramaticale” a scris Eric pe Facebook.

Publică un comentariu

Comentariu