Sursă foto: Facebook - FC Hermannstadt

Echipa sibiana, FC Hermannstadt a jucat duminică, 18 martie 2018, de la ora 12:00 pe teren propriu cu Pandurii Targu-Jiu. Sibienii lui Pelici câștigă jocul cu Pandurii de pe” Municipal”, scor 1-0.

Alexandru Pelici trimite în teren în primul unsprezece pe Cabuz, Stoica, Crişan, Coman, Balbea, Tătar, Danci, Pamfilie, Neagu, Hergheligiu şi Rusu.

Sibienii domină startul partidei, însă până acum nu au avut nicio acţiune clară la poarta oaspeţilor. Pandurii se descurcă bine în defensivă. Oaspeţii au fost dominați pe tot parcursul primei reprize. Ocazie notabilă în minutul 24 pentru Pandurii, însă Căbuz e pe direcție și preia ușor mingea. Formația pregătită de Alexandru Pelici a încercat să intre în avantaj la vestiare, însă scorul rămâne neschimbat.

În repriza a doua, sibienii reușesc să deschidă scorul pe tabelă. Hergheligiu șutează din 20 de metri, Bogdan Rusu urmărește mingea plecând dintr-o poziție corectă și trimite mingea cu capul în poarta goală, din 8 metri. Pe finalul reprizei secunde, gorjenii încearcă să egaleze însă fără succes.

În urma acestui rezultat, elevii lui Alex Pelici se afla la egalitate de puncte cu liderul campionatului ligii secunde, Dunărea Călărași. Duminică, 25 martie 2018, de la ora 14:00, FC Hermannstadt va juca în deplasare pe terenul celor de la Politehnica Timișoara.

Publică un comentariu

Comentariu