Ora de Mediaș
Știri în direct

Femeia care și-a fiert copilul într-un cazan cu sodă caustică a plecat din țară – Sibianca a scăpat de pușcărie

În anul 2016 se afla se o crimă oribilă ce avusese loc în 2013, chiar în ziua de Florii. Atunci, un copil de patru ani a fost topit în sodă caustică după ce fusese omorât de iubitul mamei. Deși aceasta a recunoscut fapta nu a făcut nicio zi de închisoare. Acum trăiește în Germania, alături de un alt bărbat. 

Crima a avut loc în duminica Floriilor, în 2013, în satul Zlagna din judeţul Sibiu, unde Antonio Zaccagna locuia împreună cu concubina sa şi cu copilul acesteia. Atunci, bărbatul, „deranjat fiind de o manifestare isterică a minorului”, l-a dus în casă şi l-a lovit de mai multe ori la faţă şi în piept.

Tunde Otvos și italianul care i-a omorât băiețelul

În urma loviturilor puternice, copilului i s-a făcut rău, a vomat, iar în scurt timp s-a învineţit şi a murit.
Potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Sibiu, bărbatul a săpat o groapă în locuinţa sa, unde a pus corpul copilului, după care a mers la Târgu Mureş, de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică. Când s-a întors acasă, el a „dezgropat cadavrul minorului, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi sodă caustică şi timp de mai multe ore a întreţinut focul cazanului până la momentul la care corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos”.

Procurorii afirmau că, pentru a şterge urmele crimei, bărbatul s-a dus cu maşina pe malurile râurilor Târnava Mare şi Mureş, unde a aruncat cazanul şi lichidul gelatinos.

Crima a ieşit la iveală în aprilie 2016, după ce mama copilului l-a denunţat pe iubitul ei.

Acesta a fost condamnat appi la 14 ani de închisoare. Mama băiețelului însă, deși a recunoscut că și-a ajutat concubionul să scape de cadavrul băiețelului, și că împreună l-au topit în sodă caustică, nu a plătit în niciun fel. Mai mult, ea a plecat în Germania, unde are o relație cu un bărbat. Femeia a luat-o cu ea și pe fetița pe care o are dintr-o altă relație.

Tunde Otvos si noul iubit

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet