Poliţiştii caută o minoră în vârstă de 15 ani, care a plecat de la școală din Mediaș într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă. Fata se numește Golea Ioana Maria și este din satul Giacăș, județul Sibiu. Dacă o vedeți, sunați la 112!

„În seara zilei de 11 octombrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 05,15, fiica sa minoră, GOLEA IOANA MARIA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu, din sat Giacăș, comuna Alma, județul Sibiu, la școală, în municipiul Mediaș, unde a frecventat cursurile până la ora 09,00, după care a părăsit unitatea de învățământ într-o direcție necunoscută”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 65 de kg, ochi căprui, păr negru, fir drept, lung.

În momentul plecării, minora purta o geaca de fâș de culoare gri, pantaloni de tip colant de culoare neagră, o bluză neagră fără model și o pereche de bocanci de culoare maro. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publică un comentariu

Comentariu