Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Mediaș a jucat sâmbătă, 28 aprilie 2018, pe teren propriu ultimul meci din faza semifinală a campionatului, împotriva celor de la CS Cuza Sport Brăila.

Medieșenii au cedat și în ultimul joc din această fază din campionat, scor 67-105. La pauză mare, oaspeți au intrat cu un avantaj de 12 puncte, scor 41-53. În această fază de campionat, medieșenii ori au început bine prima parte a jocului și au terminat mai puţin bine, ori au început cu probleme primele două sferturi, iar pe final echipă pregătită de către Mihai Popa și Dan Popa și-a revenit.

Din păcate, CSM Mediaș nu a reușit să obţină nici o victorie în faza semifinală a Ligii întâi de baschet masculin. Față de faza grupelor, unde CSM Mediaș a terminat pe poziția a doua, jocul din faza semifinală fiind cu totul diferit.

”Un sezon reușit în prima parte, și unul mai puțin reușit în a doua parte, dar obiectivul nostru l-am atins. Să promovăm cât mai mult jucători tineri din Mediaș care au avut șansa să joace. Să văzut un progres, și sperăm că de la anul să ne putem folosi cât mai mult de ei, să fie jucători de bază.” a declarat Mihai Popa la finalul meciului

Publică un comentariu

Comentariu