Nevoiea de sânge este una permanentă la centrele de donare de sânge. Munca pompierilor, polițiștilor, jandarmilor și ambulanțierilor este dedicată tuturor celor aflați în nevoie.

Într-o inițiativă de solidaritate și compasiune, forțele de ordine din Mediaș s-au unit pentru a organiza un centru mobil de donare de sânge în municipiul Mediaș, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Sibiu.

Pompierii, polițiștii, jandarmii, ambulanțierii și alte cadre militare din zona Mediaș au donat sânge în cadrul campaniei, care a avut loc miercuri, 20 septembrie 2023.

Această inițiativă este un exemplu de solidaritate și compasiune. Pompierii, polițiștii, jandarmii și ambulanțierii din Mediaș au arătat că sunt mereu gata să ajute pe cei aflați în nevoie.

„Suntem bucuroși că am putut organiza această campanie de donare de sânge împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu. Ne dorim să ajutăm cât mai mulți pacienți care au nevoie de sânge, iar această inițiativă este un pas în această direcție”, a declarat un reprezentant al forțelor de ordine din Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu