gabi muresan
Sursa Foto - ProSport

Fostul jucător al Gaz Metan Mediaș, Gabi Mureșan și totodată fost căpitan al CFR Cluj, echipa cu care a bătut Chelsea și Manchester United în Champions League, a devenit primar într-o comună din Mureș – „E mai greu la Primărie decât pe teren”, spune el.

Gabi Mureșan e primar în Apold, comuna din Mureș unde a copilărit. Mureșan încearcă să asfalteze străzile și să aducă apa în localitate, scrie Sport.ro.

„E mult mai greu la primărie… când ești fotbalist te pregătești, ai încă 10 colegi, lucrurile merg bine. Ca primar începi la ora 7:00, se termină programul când te pui în pat, seara la 12:00”, a spus Mureșan, pentru playsport.

Sătenii din Apold i-au dedicat o poezie lui Mureșan

Mureșan ține la loc de cinste tricourile de la CFR și națională. Sătenii i-au dedicat o poezie.

„A venit în sat la noi un primar plin de renume / să ne scoată din noroi / căci am fost uitați de lume”, sumă creația lirică dedicată fostului fotbalist.

A cucerit trei titluri cu CFR, dar înainte de asta renunțase la fotbal

Înainte să ia trei titluri cu CFR, Mureșan s-a lăsat de fotbal pentru o perioadă și a muncit în Germania. Sabău l-a remarcat la 21 de ani.

„Odată ce mergi la muncă și vinzi vin fiert sau lucrezi la un carusel nu cred că te mai gândești că poți să mai ajungi fotbalist, șansa mea a fost amicalul cu Mediaș. M-a văzut domnul Sabău”, și-a amintit fostul căpitan al Clujului.

Publică un comentariu

Comentariu