Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Accident grav între Loamneș și Alomar – Ambii șoferi au fost răniți

Luni dimineață pe Drumul Județean 107B, între Loamneș și Alămor s-a produs un accident grav de circulație din cauza unei depășiri neregulamentare.

Doi şoferi au fost grav răniţi, luni dimineaţa, într-un accident rutier care a avut loc între Loamneş şi Alămor, din cauza unei depăşiri neregulamentare, fiind nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare, scrie Mediafax.

“DJ 107B, între Loamneş şi Alămor, coliziune frontală între două turisme care circulau din direcţii opuse. Cei doi şoferi primesc îngrijiri medicale, sunt conştienţi. Trafic îngreunat. (…) Din primele cercetări reiese că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depăşirii neregulamentare efectuate de către un şofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca, localitatea de domiciliu. Acesta nu s-a asigurat înainte de a începe manevra, a pătruns pe contrasens pentru a depăşi o căruţă şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Şura Mare”, a precizat Elena Welter.

Autorul accidentului este inconştient, iar celălalt şofer este rănit la cap şi umăr.
“La faţa locului s-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin de aproximativ 19 ani, inconştient, şi s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 45 de ani cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism la umăr. Intervenţia e în dinamică”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Alina Voina.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet