Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Accident grav pe DN14 între Hoghilag și Valchid. Doi copii răniți grav

Vineri, 12 iulie 2019, aproape de miezul nopții pe Drumul Național 14 a avut loc un grav accident de circulație.

La fața locului au intervenit de urgență 3 echipabe SMURD pentru acordarea ingrijirii medicale la 2 adulți și 3 copiii.

Conform ISU Sibiu, un adult și doi copii au fost răniți grav. Intervenția a fost dinamică. A fost solicitat în sprijin 2 ambulanțe SAJ și 2 ambulanțe Smurd Sighișoara.

Un sofer de 27 de ani, din Harghita a intrat cu mașina în căruța nesemnalizată. Traficul a fost blocat mai bine de o oră.

Conform ultimelor informatii de la ISU Sibiu, La fața locului echipajele de prim ajutor au evaluat victimele și au acordat ingrijiri medicale urmând apoi transportul la spital astfel:  Spitalul de Urgență Mureș: 1 ambulanță SAJ a transportat un copil 5 ani comă profundă, un copil de cca 2 ani cu traumatism cranio-celebral, conștient transportat de un echipaj de terapie intensivă Smurd Sighișoara împreună cu un adult cu escoriații și un copil de cca 7 ani transportat de un echipaj de prim ajutor medical Smurd Sighisoara cu fractura tibie.

La CPU Mediaș a fost transportat de o ambulanta SAJ, un copil de cca 5 ani cu escoriații.

La UPU Sibiu au fost transportate 2 persoane, o femeie de cca 33 ani cu otoragie în stare de inconștiență cu o autospecială de prim ajutor medical  Smurd Sibiu și un copil cca 7 ani cu fractura membru superior și dureri lombare transportată cu un echipaj de prim ajutor medical Smurd Mediaș.I

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet