Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Accident grav pe DN14 între Hoghilag și Valchid. Doi copii răniți grav

0

Vineri, 12 iulie 2019, aproape de miezul nopții pe Drumul Național 14 a avut loc un grav accident de circulație.

La fața locului au intervenit de urgență 3 echipabe SMURD pentru acordarea ingrijirii medicale la 2 adulți și 3 copiii.

Conform ISU Sibiu, un adult și doi copii au fost răniți grav. Intervenția a fost dinamică. A fost solicitat în sprijin 2 ambulanțe SAJ și 2 ambulanțe Smurd Sighișoara.

Un sofer de 27 de ani, din Harghita a intrat cu mașina în căruța nesemnalizată. Traficul a fost blocat mai bine de o oră.

Conform ultimelor informatii de la ISU Sibiu, La fața locului echipajele de prim ajutor au evaluat victimele și au acordat ingrijiri medicale urmând apoi transportul la spital astfel:  Spitalul de Urgență Mureș: 1 ambulanță SAJ a transportat un copil 5 ani comă profundă, un copil de cca 2 ani cu traumatism cranio-celebral, conștient transportat de un echipaj de terapie intensivă Smurd Sighișoara împreună cu un adult cu escoriații și un copil de cca 7 ani transportat de un echipaj de prim ajutor medical Smurd Sighisoara cu fractura tibie.

La CPU Mediaș a fost transportat de o ambulanta SAJ, un copil de cca 5 ani cu escoriații.

La UPU Sibiu au fost transportate 2 persoane, o femeie de cca 33 ani cu otoragie în stare de inconștiență cu o autospecială de prim ajutor medical  Smurd Sibiu și un copil cca 7 ani cu fractura membru superior și dureri lombare transportată cu un echipaj de prim ajutor medical Smurd Mediaș.I

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata