Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Accident grav pe Valea Oltului. Nouă persoane au ajuns la spital

În această dimineață, în jurul orei 4:30 pe Drumul Național 7, la kilometrul 243+850, în zona Lăzăret a avut loc un accident de circulație.

Șoferul unui microbuz care se îndrepta spre Vâlcea a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Șoferul, de 46 de ani din Sibiu și 8 pasageri, adulți au fost răniți și transportați la spital conștienți.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu patru echipaje Smurd, o autospeciala de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă. La locul au intervenit și două echipaje SAJ.

Au fost implicate noua persoane adulte, opt bărbați și o femeie , cu vârstele cuprinse între 25 și 60 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale. Echipajele Smurd și autospeciala de transport victime multiple au transportat la UPU Sibiu sapte persoane, șase bărbați și o femeie, dintre care șase conștiente, cu diverse traumatisme și un bărbat  inconstient. Celelalte doua persoane implicate au fost transportate la UPU Sibiu de către SAJ.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet