Un accident rutier a avut loc pe DN14 în localitatea Șeica Mare. Șoferul unui autoturism a adormit la volan și s-a izbit de un cap de pod.

„Șoferul unui turism condus pe direcția Sibiu – Mediaș a ieșit în afara părții carosabile si a intrat într-un cap de pod. Șoferul, un bărbat de 47 de ani, din Sighișoara, se pare ca ar fi adormit la volan. În autoturism cu acesta se mai afla fiica sa in vârsta de 17 ani. Polițiștii rutieri sunt la fata locului si continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD și 1 echipaj de descarcerare pe DN14, intrarea localitatea Șeica Mare unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un cap de pod. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane un adult și un minor de crca 17 ani, care au fost transportate la UPU Sibiu cu contuzii și diverse traumatisme”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu