Vineri, 24 decembrie 2021, în jurul orei 23, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, la intersecția cu strada Gravorilor a avut loc un accident de circulație, unde au fost implicate două autoturisme.

Poliţiştii Biroului Rutier Mediaş s-au deplasat la faţa locului iar din primele cercetări au stabilit ca un șofer în vârsta de 71 de ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul pe strada Şoseaua Sibiului, în intersecţia cu strada Gravorilor a efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde pe această stradă şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un localnic în vârstă de 23 de ani.

Două persoane au fost rănite ușor în urma acestui accident, un bărbat și o femeie, pasageri în autoturisme. Poliţiştii rutieri continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Mediaș a intervenit de urgență în municipiul Mediaș, Șos Sibiului la un accident rutier produs între două autoturisme.
S-au acordat îngrijiri medicale de către două echipaje, un SMURD și un SAJ pentru două persoane implicate.

Amândouă echipaje medicale au transportat cele două persoane, o femeie de cca 71 de ani și un bărbat de aproximativ 21 de ani, la CPU Mediaș, cu politraumatisme.

Publică un comentariu

Comentariu