Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Accident rutier grav pe DN14, la Târnava – Trei persoane rănite

Roman 300

Trei persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată în urma unui accident rutier produs pe Drumul Național 14, la ieșire din Târnava spre Copșa Mică.

Accidentul s-a produs intr-o curba periculoasa la dreapta, spre Sibiu, conducatoarea unui autoturism pierde controlul directiei de deplasare, patrunde pe contrasens si intra in coliziune frontala cu un alt turism condus regulamentar dinspre Sibiu.

In urma impactului, conducatoarea auto care a produs evenimentul, pasagerul din auto si soferul nevinovat au suferit vatamari corporale si au fost transportati la spital. In zona se circula alternativ.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare pe DN14 între localitățile Târnava și Copșa Mică la un accident rutier produs între două autoturisme.

La fața locului salvatorii sibieni au intervenit pentru descarcerare unei persoane de sex masculin de cca 29 de ani, conștient cu traumatism cranio celebral și cranio facial.

Acesta împreună cu alte două persoane implicate(o femeie și un bărbat) au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la CPU Mediaș. La fața locului a intervenit de asemenea și un echipaj SAJ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

2 Comentarii
  1. mihai spune

    “… curba periculoasa la dreapta, …pierde controlul directiei de deplasare, …”

    Exista doar soferi periculosi. Si se pierde controlul masinii, caci “directia de deplasare” este o notiune teoretica 🙂

  2. Mihai spune

    Sunt din Medias de origine ,și revin in fiecare an acasă parcurgand drumul respectiv .Sunt efectiv dezgustat de maniera șoferilor de a conduce , de inconștiența continua fara sa se gândească la ceilalți participanți la trafic. Nu știu care e starea victimelor dar ce știu sigur e că nu vorbim de doua Dacia 1300 , și cunoscandu mi neamul cred că și au căutat o cu lumanarea .

Nu mai esti conectat la internet