Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Accident rutier la Mediaș – O persoană a ajuns la spital

Joi dimineață, în cartierul Gura-Câmpului din municipiul Mediaș a avut loc un accident de circulație provocat din cauza nerespectării distanței.

Un tânăr de 20 de ani, a ajuns la spital după ce a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în fața sa, de către un bărbat de 63 de ani. Ambii șoferi sunt din Mediaș.

”Un localnic în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţa de siguranţă în mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în faţa sa de către un medieşean în vârstă de 63 de ani. Şoferul nevinovat este rănit, va fi transportat la spital, conştient.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

”La fața locului s-au deplasat următoarele forțe : un echipaj SMURD, două echipaje de pompieri militari dintre care unul de descarcerare.
S-a intervenit prompt pentru descarcerarea unui bărbat de circa 65 de ani care a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la CPU Mediaș conștient, cu fractură femur.” transmite ISU Sibu.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet