Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Accident teribil în apropiere de Sighișoara – Sunt patru victime, iar două sunt în stare gravă

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineața, la ieșirea din Sighișoara spre Târgu Mureș. Două camioane s-au ciocnit, circulația fiind blocată.

În urma impactul au rezultat patru victime, două dintre ele fiind în stare gravă, transmite ISU Mureș. Accidentul a avut loc pe E60. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

„Este vorba despre un accident între două autocamioane. Sunt patru persoane implicate”, conform unui anunț al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș.

Unul dintre șoferii comionelor a fost încarcerat.

„Victima a fost descarcerată, este de Cod Roșu, celălalt conducător este și el Cod Roșu, persoana de sex feminin, Cod Galben, iar minorul Cod Verde”, potrivit sursei meționate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a celor doi conducători auto, precum și vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 41 de ani și a unui minor, de 10 ani, ambii pasageri în ansamblul de vehicule condus de barbatul de 47 de ani, toți fiind transportați la unitatea medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

DN 13 E60 a fost blocat, circulându-se dirijat pe varianta ocolitoare DC 158 Daneș-Seleuș, la acest moment traficul fiind reluat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet