Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Adio distanțare socială – Coadă la ghișeul de emitere a cazierului Mediaș

Distanțarea socială și masca de protecție le cam lipseşte medieșenilor. Miercuri dimineață, în fața secției de Poliție Mediaș s-a format o coadă de zeci de persoane pentru eliberarea cazierului judiciar.

Zeci de persoane așteaptă miercuri la ghișeul Serviciului Cazier Judiciar şi Evidentă Operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mediaș. Încă de la ora 10.30, atunci când a început programul de eliberare a cazierelor s-a format coadă.

Ce măsuri s-au luat la ghișeu în perioada pandemiei

Pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus (COVID-19) și în conformitate cu recomandările conducerii D.C.J.S.E.O. privind reducerea activității la ghișeele de eliberare a certificatelor de cazier judiciar, la nivelul I.P.J. SIBIU au fost luate următoarelor măsuri:

  • în vederea limitării deplasărilor, transmiterea cererii de eliberare a certificatelor de integritate comportamentală se va realiza în format electronic (format doc, pdf, etc.) on-line la adresa cazier@sb.politiaromana.ro, urmând ca solicitantul să semneze cererea la înmânarea / ridicarea adeverinței de integritate comportamentală de la ghișeu.
  • pentru evitarea producerii aglomerației la ghișeu, recomandăm cetățenilor să se prezinte la ghișeu conform programului, cu CERERILE de eliberare a certificatelor de cazier judiciar sau integritate comportamentală, GATA COMPLETATE.

În municipiul Mediaș, ghişeul Serviciului Cazier Judiciar şi Evidentă Operativă funcţionează în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, programul de lucru fiind următorul:

Luni1330 – 1500
Marți0930 – 1100
Miercuri1030 – 1200
Joi1030 – 1200
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet