Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Airsoft Team Mediaș locul 1 la Patrula Airsoft România

Asociația Club Sportiv Ludus Dacicus a organizat Patrula Airsoft România – Etapa Turda 2019, fiind cea de a doua ediția PARO organizată la Turda.

La acest concurs au participat 10 echipe din toată țara, printre care și echipa Mediașului.  Airsoft Team Mediaș, CSABv, Lupii Deva, Battlefield Bistrița, Airsoft Târgu Jiu, 1-Ted Miercurea Ciuc, DAOS Cluj, Nemuritorii Cluj, Renegades, Spartan Six Brașov sunt echipele care au participat la acest concurs.

60 de concurenți au trebuit să parcurgă contra-cronometru un număr de 10 probe:eliberare ostatec, eliminare cuib de mitralieră, probă pușcaș, probă grenadier, ambuscadă, escortă VIP, probă lunetist, probă tir, probă de prim ajutor, probă de navigare și o probă surpriză, probă ce presupunea ca team leaderul echipei să lovească 3 ținte legat la ochi fiind ghidat doar verbal de coechipieri.

Probele s-au desfășurat în Parcul Central, Casa de Cultură și zona centrală a municipiului Turda. De asemenea în Parcul Central a fost amplasat un stand de prezentare cu replici airsoft unde publicul a avut ocazia să și tragă cu unele dintre acestea.

Echipele ce au urcat pe podium sunt:
Locul 1 – Airsoft Team Mediaș 
Locul 2 – Nemuritorii Cluj
Locul 3 – Spartan Six Brașov

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata