Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Anghel Iordănescu l-a lăudat pe Ioan Mărginean: ”Ați facut o treabă minunată la Gaz Metan, cu bani puțini”

Oamenii din fotbalul românesc s-au intâlnit marți seară la Gala GSP pentru a mai depăna amintiri sau pentru a se revedea cu vechi amicii.

Printre invitații evenimentului spectaculos din centrul Capitalei s-a numărat și Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, gruparea care, deși în insolvență, ocupă o poziție de play-off în acest moment, cu cinci etape înainte de final.

Oficialul clubului sibian a venit direct de la Mediaș, după care s-a deplasat înapoi în oraș, pentru a pregăti meciul foarte important de vineri, cu Viitorul.

Edward Iordănescu s-a văzut nevoit să decline invitația:
„Aș fi venit cu mare plăcere, dar sunt prins cu această partidă, care poate defini un întreg sezon. E totul prea comprimat și trebuie să fim atenți la fiecare detaliu”.

La gală, Mărginean a vorbit tot despre fotbal. Dar și despre Edi Iordănescu. Fiindcă s-a reîntâlnit cu Anghel Iordănescu, cel ce-a fost într-o seară de grație, și-atunci când i-a oferit lui Dan Petrescu premiul de „Antrenorul anului”.

Iordănescu senior s-a întreținut minute bune cu Ioan Mărginean:
„Domnule, mă bucur că te întâlnesc aici. Vrei să-ți zic ceva? Ați făcut o treabă minunată la Gaz Metan, cu bani puțini, în liniște, pentru viitor.

Bravo, vă felicit și vă susțin! S-o țineți tot așa. Și ați făcut bine că ați mizat pe Edi, o să vedeți că ați făcut alegerea potrivită”.
Președintele medieșenilor a comentat, la rândul său: „Domn General, o să fie antrenorul Mediașului mult timp de aici înainte. Și va fi și mai bine!”.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet