Veste-bombă în showbizul din România! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil joi, 1 august 2019.

Ceremonia în urma căreia fosta prezentatoare a devenit doamna Bianca Bodi a fost organizată în mare secret.

În jurul orei 16:00, ceremonia civilă s-a încheiat, iar Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ieșit fericiți din clădire, însoțiți de câțiva prieteni apropiați care le-au fost alături, dar și de nașii lor.

După căsătoria eșuată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a decis să își unească destinul cu al lui Alex Bodi, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, care nu a fost lipsită însă de certuri și împăcări. În jurul orei 15:00, afaceristul extravagant a ajuns la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București. La câteva minute bune distanță, și-a făcut apariția și fosta prezentatoare de la Kanal D, care a venit cu un alt autoturism de lux.

După cum puteți observa în imaginile filmate la sosirea lor, Bianca Drăgușanu a ales să poarte în ziua cununiei civile cu Alex Bodi o rochie albă din dantelă, care are o croială foarte sexy și care îi pune în evidență trupul fără imperfecțiuni. Când a coborât din bolidul bărbatului iubit, vedeta avea ținea în mână un superb buchet de trandafiri roz și mov, scrie cancan.ro

Cununia civilă a Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi are loc la doar două zile după ce afaceristul i-a oferit inelul de logodnă, care a costat aproape 10.000 de euro.

Join the Conversation

1 Comentariu

Publică un comentariu

Comentariu