Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO: Comuna Axente Sever s-a alăturat campaniei „Let’s do it România”

Primăria Comunei Axente Sever și Școala Gimnazială Axente Sever au organizat acțiuni de ecologizare la care au fost invitate să participe toate persoanele interesate.

Acțiunea a fost dedicată evenimentului anual Let’s Do It, România! – „Ziua de Curățenie Națională”.

Astfel, sâmbătă dimineața, câteva zeci de voluntari au făcut curățenie în localitățile Axente Sever și Agârbiciu și au strâns peste 50 de saci de gunoi.

La acțiunile de curățenie din cele două localități, au participat angajați din cadrul Primăriei Axente Sever, consilieri locali, elevi ai Școlii Gimnaziale Axente Sever, împreună cu cadrele didactice și voluntari din comună.

De asemenea, acțiuni de ecologizare au fost organizate și vineri, 27 septembrie 2019, de către profesorii și elevii Școlii Gimnaziale Axente Sever.

Autoritățile locale au precizat că acțiunile de ecologizare au avut scopul de a conștientiza cetățenii comunei despre impactul pe care îl au deșeurile aruncate în locuri necorespunzătoare asupra mediului, de a-i mobiliza în cadrul unor acțiuni civice și de a le oferi un exemplu de bune practici în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet