Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Copilă din Mediaș atacată de un maidanez – A fost mușcată de mâini, picioare și nas

Momente de groază pentru o fetiță de zece din Mediaș. Copila a fost atacată și mușcată brutal de un câine maidanez, chiar în fața blocului. Aceasta a fost dusă la spital, iar patrupedul încă dă târcoale zonei.

I-a aruncat mâncare, iar câinele a atacat-o
Teribila întâmplare a avut loc, joi, pe strada Sinaia din Mediaș, chiar în fața blocului în care fetița locuiește cu părinții ei. Micuța se întorcea de la școală și, atunci când a văzut câinele, s-a gândit să îl hrănească, astfel că i-a aruncat sandwich-ul pe care îl avea în ghiozdan. Numai că, în acel moment, animalul a atacat-o. Copila a fost mușcată de mâini, de picioare și de nas.

„E un maidanez care stă pe lângă blocul nostru, lumea îi mai dă de mâncare. Pe la 11.10, fetița a venit de la școală și i-a dat sandwich-ul, iar apoi câinele a sărit la ea și a mușcat-o de picioare, de mână și de nas a prins-o un pic. Am sunat la Ambulanță, au dus-o la spital”, a spus tatăl fetiței.

Micuța trebuie vaccinată
Părinții fetei au declarat, pentru Ora de Mediaș, că starea acesteia este deocamdată stabilă. A fost dusă la spital, acolo unde i s-a administrat un tratament și a fost bandajată. În prezent, ea este acasă sub observația familiei, iar până în 4 iulie va trebui vaccinată.

Câinele este în libertate
Tatăl micuței este extrem de îngrijorat însă, deoarece câinele dă în continuare târcoale blocului din cartierul Gura Câmpului.

Jurnaliștii Ora de Mediaș au contactat reprezentanții Primăriei cu privire la acest caz, însă nu au primit niciun răspuns.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet